Predstavitev MKH Projekt

Smo glavni izvajalci del za trgovinske verige (TEDi, KIK, TAKKO, …), ter del KAISER HOLDINGA v Sloveniji, Avstriji, na Slovaškem, Češkem in Hrvaškem. Glede na to, da smo relativno mlado podjetje je za nami že veliko uspešnih projektov.

Specializirani smo za izdelavo in montažo svetlobnih tabel vseh vrst z lastnimi proizvodnimi vzorci, ki so dobavljivi v zelo kratkem času. Proizvodnja svetlobnih tabel obsega izdelavo unikatnih po meri narejenih reklam do serijske proizvodnje. Hkrati skrbimo za vsa ostala dela, s strani kvalitetnih in skrbno izbranih podizvajalcev. Specializirani smo tudi za gradbeništvo (suha gradnja, prenova prostorov, zaključna gradbena dela …) elektroinštalacije, vodovod, kovinarska, strojniška ali monterska dela. Ukvarjamo se z opremljanjem trgovin, ter ostalih poslovnih prostorov, dobavo in polaganjem vseh vrst talnih oblog, izdelkov iz plastike ter kovin.

Nudimo prevozništvo, ter najem starodobnih vozil za posebne priložnosti (praznovanja, poroke, prireditve in ostale priložnosti).

V današnjem času, ko je na tržišču pestra izbira izvajalcev, različnih materialov, ter velik cenovni razpon se trudimo najti razmerje med ceno in kvaliteto glede na Vaše želje.

Posebne želje bomo z veseljem sprejeli, jih raziskali, projektirali in realizirali z individualnim pristopom. Pričakujete lahko imeniten »team«, ki Vam bo pri izvedbi Vašega projekta svetoval s svojim strokovnim znanjem, izkušnjami in know-how, prinaša MKH Projekt d.o.o., svetovali Vam bomo tudi glede kvalitetno izbranih materialov, ter načinu izvedbe.

Našo ponudbo si lahko ogledate na naslednjih straneh ali pa pokličete in z veseljem Vam bomo svetovali, ter ponudili strokovno in najugodnejšo rešitev.

OSEBNA IZKAZNICA

Kratki naziv: MKH projekt d.o.o.
Naslov: Partizanska cesta 9, 2392 Mežica

Matična številka: 6145370000
Davčna številka SI: 12022721
Zavezanec za DDV: DA (12022721)

Banka: Banka Koper
IBAN:
SI56 1010 0005 0695 784

Status: POSLOVNI SUBJEKT POSLUJE
Oblika: Družba z omejeno odgovornostjo
Datum vpisa v sodni register: 10.4.2012
Dejavnost: M74.900 – Drugje nerazvrščene strokovne in tehnične dejavnosti